Reparasjon

Oslo Bilstereo AS har spesialisert seg innenfor sine fagområder. Kompetansen vi har er både stor og omfattende. Vi har ansatte som har spesial kompetanse på sitt fagfelt, og som mer enn gjerne bistår deg som kunde dersom du har ett problem som trenger oppmerksomhet.

Det og oppsøke ett tilfeldig verksted for og utbedre feil med elektronikk, og annet, kan i mange tilfeller bli et svært kostbart besøk. Man ser oftere og oftere at man finner komponentet som er årsaken til problemet, og bytter hele komponentet. I mange tilfeller snakker vi flere tusen kroner i selve komponetet, og i noen saker ser vi tilsvarende kostnader for feilsøking.

Oslo Bilstereo AS har ett topp moderne verksted, og kan feilsøke de aller fleste elektriske systemer og komponenter i en bil. Vi har også en utrolig bred kompetanse på svært mange områder, og er derfor i stand til og levere best mulig løsning til deg som kunde. Vi har flere ganger reparert komponnter som ett verksted ønsker og bytte. På den måten har vi spart kunden for både tid og penger.

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi se om vi kan bistå deg med ditt problem.